Navigáció
Eladó Birtok, Kunadacs
Csak nálunk
Alapterület 1 230 m2,  93 302 m2 telek
Szobák száma 10
1.15 millió €
( 437 137 994 Ft )
Adatlap száma 10823671
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

 • Euró
 • Kertkapcsolatos
 • Kizárólagos
 • Luxus ingatlanok
 • Medencés
 • Videós
 • Zöldövezeti
 • Állapot: Kiváló
 • Telekméret: 93 302 m2
 • Külső állapot: Felújított
 • Fűtés: Cirkó
 • Bútorozottság: Részben bútorozott
 • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített
 • Villany: 230 - 400 Volt
 • Víz: Saját kút
 • Gáz: Telepített tartályból
 • Csatorna: Derítő

Ingatlan leírása

C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

bemutatja: 
Kunadacs mesés, külterületi részén, ahol az idő megállni látszik, csodálatos környezetben egy lenyűgöző, több, mint 9 hektáros birtok várja új tulajdonosát. Ez a terület a béke és nyugalom oázisa, szinte teljesen önellátó, Kialakítása során minden részletre odafigyeltek – az érdeklődőket igazi paradicsom várja.
 
A területen több épület található, melyek a következők:
 
Kúria:
Ez a különleges hangulatú, masszív épület 1850-ben épült vályogtéglából és téglából, egyedülálló hangulatával, mely a régmúlt emlékeit idézi, elvarázsolja az embert.
Két szinten összesen kb. 600 négyzetmétert foglal magában. Az alsó szinten nagy előszoba, hatalmas nappali, külön ebédlő, konyha, hálószoba, fürdőszoba és külön mellékhelyiség található. A tetőtéri emeleten további szobákat alakítottak ki, de még többet lehetne leválasztani. A szintet egy hatalmas fürdőszoba szolgálja ki. Fűtése: gáztartályról működő gáz cirkó és cserépkályha a nappaliban. Az épületet 2002-ben felújították.
A kúria előtt egy gyönyörű, hangulatos medence található, mérete 7,5 x 15 méter (nem fűtött, igazi élményt nyújt a nyári hónapokban).
 
Főépület:
Az egyedi stílusú és hangulatú, otthonos, többteraszos, modern, klímával felszerelt főépület 2010 körül épült ytongból, háromszintes.
A pince 250 nm, a földszint 190 nm, az emelet pedig 190 nm, az összesen 630 nm-es épületet két nagy terasz teszi még hangulatosabbá. Fűtése gáz cirkóval történik, a földszinten padlófűtés és radiátor, valamint elektromos fűtés és fa kandalló is rendelkezésre áll, különleges atmoszférát teremtve.
 
Melléképület:
A "Gólyatanyának" elnevezett épület 1995-ben épült, és különleges lehetőségeket kínál a lakófunkció kialakítására. A földszinten kb. 80 négyzetméter, míg az emeleten 50 négyzetméter terület áll rendelkezésre. Az épület egy cserépkályhával fűthető, és egy 160 négyzetméteres istálló is tartozik hozzá.
 
Magtár:
Az idilli birtokon található még egy 1850 körül épült, 200 négyzetméteres magtár, fűtéssel nem rendelkezik.
 
A területen két kút található, közülük az egyik az 1850-ben létesült Máriakút. A víz minősége tiszta, ivóvíz minőségű. Három derítő is rendelkezésre áll a telken. Minden épületben van áram.
 
A garázs akár 10 autó számára is helyet biztosít, de a telken rengeteg hely áll rendelkezésre autók számára.
A birtokon további épületek is felépíthetők, így az új tulajdonosnak bőven van lehetősége igény szerint tovább bővíteni az otthonát..
 
Ez a különleges birtok mezőgazdaságból kivett tanya és major - vagyis nem kell kifüggeszteni - , két helyrajzi számon található.
 
A megközelíthetőség kiváló, az M5-ös autópálya és mellékutakon könnyedén elérhető, minden út aszfaltozott a telekig.
 
Környezet: A béke és nyugalom szigete, csak az jár erre aki idejön, természetközeli, a Magyarországon élő vadállatok jelentős része a teraszról megfigyelhető. Védett ritka madarak százai lakják a környéket. Bármilyen nagytestű háziállat tartható a majorban nincs korlátozás, sem darabszám, sem fajták esetében. A terület teljes mértékben bekerített és villanypásztorral védelmezett.
 
Ezt a birtokot mindenki számára ajánljuk, aki szeretné megtapasztalni a természet közelségét. Ez a varázslatos birtok tökéletes választás lehet mindazok számára, akik egyedi, békés és természetközeli életmódot keresnek. Együtt élve a természettel és magával ragadó szépségével, ez a birtok igazi otthont és boldogságot nyújt az új tulajdonosnak.
 

Amennyiben érdekli az ingatlan, kérem, jelentkezzen nálam.

 

ÜDVÖZLETTEL:

DR VINCELLÉR ZSUZSA

ÜGYVEZETŐ, CEO, LUXURY SPECIALIST

+36 30-815-2510

[email protected]

 

CITY CARTEL BUDA KFT.

CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

Térkép

network solutions vs ipage