Magyar
English
中文<<
Pусский
Italiano
Français
Español
Ελληνικά
Navigáció
A legjobb ingatlan specialisták egy helyen!

Alkalmazkodunk a változó piac kihívásaihoz

✔   Választhat érintésmentes ingatlanbemutatást
✔   Hatékony, gyors, átlátható ügymenetet biztosítunk  
✔   Keresse Önhöz legközelebb található irodánkat  
✔   Kérje személyre szabott ajánlatunkat

Nálunk már néhány tízezer forintért elérhető
a Business Class élmény az ingatlanközvetítésben

Nem kérdés, hogy egy JÓ hálózathoz tartozni óriási előnyöket rejthet szemben a magányos akcióhős működéssel.

Vállalkozásával nem a 0. lépcsőfokról indul, aki jó hálózathoz csatlakozik, hanem rögtön a 10. lépcsőfokról: sok időt és energiát spórol meg azzal, hogy hozzáfér az egyébként nehezen elérhető korrekt és naprakész piaci információkhoz, szakmai tudáshoz, marketing és kommunikációs csatornákhoz, informatikai támogatáshoz és ügyfelek szerzésében is segítséget kaphat.

A jó hálózat összes előnyét mi alaphangon kínáljuk, sőt ezt megfejeljük néhány olyan, partnereinknek előnyös, vonzó tényezővel, mely különleges vagy egyedülálló a piacon:

Ügyfelet
adunk
Mi lenne, ha egy „nagytestvér” a háttérben stabilan, megbízhatóan gondoskodna az oly nehezen biztosítható ügyfélbázisról? A piacvezető technológiánknak köszönhetően a hozzánk tartozó hálózati tagok részére olyan ügyfeleket adunk, akikhez ingatlanos nem, vagy nehezen tud eljutni. Sőt ezek az ügyfelek szinte kizárólag Cégünket kívánják megbízni ingatlan ügyeikkel.
Alacsony díj,
sok segítség
Nem mindegy, hogy egy rendszerbe mennyit teszünk és mennyit kapunk tőle vissza. 2000 óta arra törekszünk, hogy partnereink a lehető legtöbbet tudják kihozni vállalkozásukból. Egyedülállóan alacsony franchise díj mellett többet nyújtunk a partneri segítségben, mint a piaci átlag. Hívjon minket, hogy ezt a széles szolgáltatási kört bemutathassuk!
Piacvezető technológiák
Mobil, tablet, számítógép és más kütyük vannak Ön körül? Mi használjuk is ezeket, mert nagyon felgyorsult a piac és az ügyfelek ritmusa, elvárják a gyors reakciót. Üzleti és marketing folyamataink olyan innovatív informatikai fejlesztésekre épülnek, melyek Önnek extraprofit elérését és ügyfeleket biztosítanak.