Magyar
English
中文<<
Pусский
Italiano
Français
Español
Ελληνικά
Navigáció
A legjobb ingatlan specialisták egy helyen!

Alkalmazkodunk a változó piac kihívásaihoz

✔   Választhat érintésmentes ingatlanbemutatást
✔   Hatékony, gyors, átlátható ügymenetet biztosítunk  
✔   Keresse Önhöz legközelebb található irodánkat  
✔   Kérje személyre szabott ajánlatunkat
Lakás előtakarékosság
Az előtakarékossági szerződés előnyei

Állami támogatás
Az állam a megtakarítási időszakban az éves betétbefizetések után 30%-os, de maximum évi 72 000 Ft összegű vissza nem térítendő állami támogatást biztosít, ami adó- és járulékmentes támogatás. Az állami támogatás kizárólag lakáscélú felhasználás, továbbá minimum 4 éves előtakarékosság esetén vehető igénybe és maximum 10 évig jár.
Jár önnek az állami támogatás? Tudja meg munkatársunktól.

Garantált magas hozam, kedvező hitellehetőség
A megtakarítási piacon egyedülálló konstrukció, induláskor nem kell egyösszegű betétet elhelyezni, havi betétbefizetéssel az állami támogatás és a pénztári kamat révén magas hozam realizálható.
A megtakarítási idő végén kedvező fix kamatozású forint lakáskölcsön is igényelhető. A törvény garantálja, hogy a megkötött szerződéseknél az állami támogatás, a betéti- és hitelkamatok mértéke a megtakarítási idő alatt nem változtatható.

Minden lakáscélra
A lakáscélú felhasználási lehetőség széles körű, korlátozásoktól mentes, gyakorlatilag minden lakással kapcsolatos költség finanszírozására felhasználható. Lakáscélnak minősül a pénzintézettől vagy biztosító intézettől felvett lakáscélú hitel kiváltására történő befizetés is.
Vajon az Ön céljainak is megfelel? Tudja meg munkatárunktól.

Rugalmas
A betételhelyezés szüneteltethető, rugalmasan változtatható, azaz szabadon növelhető, illetve csökkenthető.Közeli hozzátartozóra átruházható, megosztható, illetve több szerződés összevonható.

Jól tervezhető
Az előre meghatározott havi befizetések és törlesztések, valamint a fix betéti és hitel kamatok miatt könnyen áttekinthető, előre kiszámítható.

Biztonságos
Törvényi szabályozáson alapuló, rendkívül biztonságos megtakarítás, hiszen a befizetett betéti összegek és azok kamatai 100.000 euró értékhatárig az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak.
Az OTP Lakástakarék Zrt. teljes egészében az OTP Bank Nyrt. tulajdonában van, mely biztos hátteret nyújt működéséhez.

Hitel
Mi hitelesünk az Ön számára is hiteles!

  - Sorban állás nélkül,
  - Külön az Ön igényének megfelelő időpontban találkozhat a kollégánkkal, kora reggel,/ késő esete,/ vagy akár hétvégén is!
  - Hitelpiacot meghatározó pénzintézetek részéről összehasonlító ajánlatot adunk önnek, személyre szabva.
  - Előzetes hitelképesség felmérést is biztosítunk,
  - Banki közreműködésünk díjtalan!
  - Mindent ránk bízhat!

Lakás, ház vásárlási hitelek, Lakás, ház felújításra, Bővítésre, Építésre, Szabad felhasználásra, Vállalati konstrukciók, Személyi hitelek intézése!